Kaupunginosa

Kaupunginosatapahtumamme SiSu-päivä järjestetään asuinalueemme toimijoiden yhteistyönä perinteisesti syyskuun ensimmäisenä lauantaina, joka on 1.9. tänä vuonna.

SiSu päivä 2018

Onko mielessäsi jotain uutta mitä tapahtumalta toivot? Voit vinkata ehdotuksesi ja toiveesi tapahtumapäivämme kehittämiseksi viestinä seuran Facebook-sivun kautta tai sähköpostilla sisuseura@gmail.com

Kesän jälkeen elokuussa kokoonnumme SiSu-päivän ohjelmasta sopimaan tarkemmin asuinalueen toimijoiden kesken. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan järjestäjäporukkaan, ota yhteyttä Siltamäki-Suutarila-Seuran puheenjohtaja Timo Tossavaiseen, jonka yhteystiedot ovat timo.tossavainen@kiinteistoliitto.fi ja 050 320 9464.

 

Siltamäen Korttelitupa on avoinna maanantaisin ja torstaisin klo 11.30-14.30. Kokoontumispaikkana on Siltamäen seurakuntakoti osoitteessa Jousimiehentie 5 eli ostoskeskuksen yhteydessä. Omakustanteinen kahvila palvelee joka kerta.

Toukokuussa Korttelituvan ohjelmassa:

- maanantai 28.5. Onnenpöytä
- torstai 31.5. Yhteislaulua

Tupa avoinna ennen kesätaukoa torstaihin 14.6. saakka. Kesällä seurakunnan kesäkahvila palvelee keskiviikkoisin - tarkemmat päivät ja ohjelmat lintukuvan alapuolella. Tupa aukeaa kesän jälkeen maanantaina 13.8.2018.

Lintukuva Helenalta

-----------

Kesällä palvelee seurakunnan kesäkahvila keskiviikkoisin seuraavasti:

  • Ke 13.6. klo 13 kesäkahvila
  • Ke 27.6. klo 13 vkomessu ja kahvila
  • Ke 11.7. klo 13 kesäkahvila
  • Ke 25.7. klo 13 vkomessu ja kahvila
  • Ke 8.8.   klo 13 kesäkahvila
  • Ke 22.8. klo 13 vkomessu ja kahvila

-----------

Kotikulmilla -kerho kokoontuu joka toinen tiistai 19.6.2018 saakka klo 13.00 ja kokoontumisen kestoaika on 1-1,5 tuntia. Paikkana on Jousimiehentie 9 C kerhohuone ja lähiympäristö.

Keväällä Kotikulmilla -kerho kokoontuu vielä seuraavasti:

  • 22.5. Ulkona pelailua
  • 5.6. Yhteiskävely
  • 19.6. Nyyttärit

Tervetuloa!

Alueemme asukkaat ovat vuodesta 2010 lähtien valinneet vuoden SiSuKkaaksi henkilön, joka on toiminut sekä kotialueemme että sen asukkaiden hyväksi osoittaen hyvää asennetta ja palvelualttiutta.

Tänä vuonna korostuivat erityisesti alueemme vähempiosaisten hyväksi tehty työ ja aina valoisa ja positiivinen palveluasenne.

Vuoden 2017 SisuKas Merja Saviniemi 

Lämpimät onnittelut vuoden 2017 SiSuKas Merja Saviniemi & kiitokset kaikille äänestäneille!

Jäseneksi liittyminen tapahtuu maksamalla jäsenmaksu ja ilmoittamalla omat yhteystiedot Siltamäki-Suutarila-Seuralle.

Jäsenmaksu 10 euroa/vuosi

Seuran tilinumero on Nordea FI52 1025 3000 2552 68, viite 1012

Ilmoita lisäksi sähköpostitse nimesi, osoitteesi sekä sähköpostiosoitteesi seuralle osoitteella sisuseura@gmail.com, niin saat tietoa tapahtumista ja ajankohtaisista alueemme asioista.

Tai täytä oheinen jäsenmaksulomake jonka voi toimittaa K-Market Kavaljeerin eteisessä olevaan Korttelituvan postilaatikkoon Jousimiehentie 3 tai seuramme sähköpostiin: sisuseura@gmail.com 

Tervetuloa jäseneksi ja mukaan toimintaan!

Kansallinen Lastenliitto - Helsingin piirijärjestö järjestää kesäkuun kaikilla ja elokuun ensimmäisellä viikolla päiväleirejä Suutarilan nuorisotalolla 7-10 -vuotiaille.

Jokaisella viikolla leireillään oman teeman mukaisesti. Leirillä touhutaan, askarrellaan ja leikitään sisällä ja ulkona teeman mukaisin menoin. Leiripäivä kestää 9.00-15.00.

Hinta: 95€ jäsenet, 103€ muut (Juhannusviikon hinta 83€ jäsenet, 93€ muut). Hintaan sisältyy lämmin ruoka, pieni välipala, vakuutukset sekä leiriohjelma ja -materiaalit.

Lastenliitto kottikarryt

Tutustu myös yöleireihimme Helsingin Meriharjuun ja Hangon Bengtsåriin (kuljetus Helsingistä). Lisätietoja leireistämme löytyy nettisivuilta: www.lastenliitto.fi/yhdistykset/helsinki/leirit

 

Alakategoriat

Kaikki julkaistut uutiset näkyvät täällä aikajärjestyksessä. Selaa vanhoja uutisia siirtymällä seuraavalle sivulle. Ehdota uutista julkaistavaksi!

Kaikki julkaistut tapahtumailmoitukset näkyvät täällä aikajärjestyksessä. Selaa vanhoja tapahtumia siirtymällä seuraavalle sivulle. Ilmoita tapahtumasta!