Kaupunginosa

Siltamäen Korttelitupa on avoinna maanantaisin ja torstaisin klo 11.30-14.30.

TULOSSA LOKAKUUSSA:
 
Ma 16.10. Onnenpöytä
 
To 19.10. klo 12.15 Proviisori Sauli Äimänen ja ajankohtaista apteekista
 
To 26.10. klo 12.15 Pastori Martta Paijola vieraana

Tervetuloa mukaan myös uudet kävijät Korttelituvalle!

Kokoontumispaikkana on Siltamäen seurakuntakoti osoitteessa Jousimiehentie 5 eli ostoskeskuksen yhteydessä.

Terveisin Korttelituvan vapaaehtoisemännät

syyskuva

Vuoden 2017 SiSuKaSta voit äänestää Si-Su-päivänä lauantaina 2.9. Siltamäen ostarilla Siltamäki-Suutarila-seuran infopisteessä. SiSuKaS 2017 julkistetaan alueemme Kyläjuhlassa 11.11.2017 Suutarilan Moinitoimitalolla.

Alueemme vapaaehtoistoimijat ovat nimenneet Vuoden 2017 SiSuKaS-ehdokkaat, jotka ovat:

Anna-Mari Jaatinen
On toiminut Siltamäen ala-asteen rehtorina vuodesta 2004 lähtien. Luovan, innovatiivisen ja korkeatasoisen pedagogiikan toteuttajana hän luo myös yhteisöllisyyttä.

Helena Perto
Alueemme kaupallisten palvelujen ja kiertotalouden puolestapuhuja. Myös päiväkotihankkeet ovat hänelle tärkeitä.

Merja Saviniemi
Kotialueemme apua tarvitsevien auttaja. Hän hoitaa erilaisia ryhmiä: eläkeläiset, soppakirkot, ystäväpalvelut, diakonin vastaanotot mm. On kaikille hyvä ja tasapuolinen

Otto Snellman
Lippukunnanjohtaja partiolippukunta Maahisista. Lippukunnan sekä seikkailijaryhmän johtajana hän on esimerkkinä niin jokaiselle lapselle kuin aikuisellekin.

Voit halutessasi äänestää myös muuta sopivana pitämääsi ehdokasta kirjoittamalla hänen nimensä ja pienen perustelun äänestyslippuun.

Ehdokaslista on ollut nähtävillä 28.8.2017 alkaen Suutarilan kirjastossa, K-Market Siltamäen, Siltamäen Alepan sekä Korttelituvan ilmoitustauluilla.

Jäseneksi liittyminen tapahtuu maksamalla jäsenmaksu ja ilmoittamalla omat yhteystiedot Siltamäki-Suutarila-Seuralle.

Jäsenmaksu 10 euroa/vuosi

Seuran tilinumero on Nordea FI52 1025 3000 2552 68, viite 1012

Ilmoita lisäksi sähköpostitse nimesi, osoitteesi sekä sähköpostiosoitteesi seuralle osoitteella sisuseura@gmail.com, niin saat tietoa tapahtumista ja ajankohtaisista alueemme asioista.

Tai täytä oheinen jäsenmaksulomake jonka voi toimittaa K-Market Kavaljeerin eteisessä olevaan Korttelituvan postilaatikkoon Jousimiehentie 3 tai seuramme sähköpostiin: sisuseura@gmail.com 

Tervetuloa jäseneksi ja mukaan toimintaan!

Korttelitupa on avoinna tiistaisin ja perjantaisin klo 11-14 osoitteessa Jousimiehentie 5 eli Siltamäen seurakuntakodin tiloissa.

Tupa palvelee perjantaihin 16.6. asti, jonka jälkeen jäämme kesätauolle.

Kesätauon aikana käymme piknikillä, jonka ajankohdan sovimme tuvalla.

Kiitokset kävijöille ja kaunista kesää!

 
sinivuokot Helenalta

Terveisin Korttelituvan emännät

Kansallinen Lastenliitto - Helsingin piirijärjestö järjestää kesäkuun kaikilla ja elokuun ensimmäisellä viikolla päiväleirejä Suutarilan nuorisotalolla 7-10 -vuotiaille.

Jokaisella viikolla leireillään oman teeman mukaisesti. Leirillä touhutaan, askarrellaan ja leikitään sisällä ja ulkona teeman mukaisin menoin. Leiripäivä kestää 9.00-15.00.

Hinta: 95€ jäsenet, 103€ muut (Juhannusviikon hinta 83€ jäsenet, 93€ muut). Hintaan sisältyy lämmin ruoka, pieni välipala, vakuutukset sekä leiriohjelma ja -materiaalit.

Lastenliitto kottikarryt

Tutustu myös yöleireihimme Helsingin Meriharjuun ja Hangon Bengtsåriin (kuljetus Helsingistä). Lisätietoja leireistämme löytyy nettisivuilta: www.lastenliitto.fi/yhdistykset/helsinki/leirit

 

Alakategoriat

Kaikki julkaistut uutiset näkyvät täällä aikajärjestyksessä. Selaa vanhoja uutisia siirtymällä seuraavalle sivulle. Ehdota uutista julkaistavaksi!

Kaikki julkaistut tapahtumailmoitukset näkyvät täällä aikajärjestyksessä. Selaa vanhoja tapahtumia siirtymällä seuraavalle sivulle. Ilmoita tapahtumasta!