Kaupunginosa

Korttelitupa on avoinna maanantaisin ja torstaisin klo 11.30-14.3O ja paikkana on Siltamäen seurakuntakoti osoitteessa Jousimiehentie 5 (ostoskeskuksen yhteydessä).

Tupa on avoin kaikille. Tule tutustumaan porukkaan. Omakustanteinen kahvio palvelee!

Itsenäisyyspäivänä to 6.12. tupa on suljettu.

Joulukuussa vielä maanantaina 17. 12. on tupa avoinna ja sen jälkeen pidetään joulutaukoa tammikuun alkuviikolle.

Joulukuva 960 720

Tuvan tapahtumat julkaisee myös Koillis-Helsingin Lähitieto -lehti, jota kannattaa seurata kaikkinensa sekä tapahtumapalstaa Siltamäen kohdalta.

Tervetuloa - toivottavat tuvan vapaaehtoisemännät!

Miten sinä käyttäisit 4,4 miljoonaa euroa Helsingin ja vaikkapa oman kaupunginosamme kehittämiseksi? Koillis-Helsingin alueen osuus tästä on 559 680 euroa, jonka käyttämiseksi kaupunkilaisista pyydetään ehdotuksia. Kerro ideasi 9.12. mennessä omastadi.hel.fi -verkkopalvelussa.

OmaStadi Helsingin kaupunki

Helsinki avaa vuosittain 4,4 miljoonaa euroa omaa budjettiaan ja kaupunkilaiset saavat ehdottaa ja päättää siitä, miten se käytetään. Kaupunki on jaettu seitsemään suurpiiriin ja kullekin alueelle on jaettu rahasumma asukasmäärän mukaan.

Koillis-Helsingin OmaStadiin kuuluvat Latokartano, Pukinmäki, Malmi, Suutarila, Puistola, Jakomäki, Alppikylä ja Suurmetsä. Voit tehdä ehdotuksia siitä, miten tälle alueelle annetut 559 680 euroa pitäisi käyttää.

Ehdotusten jättöaika verkkopalvelussa on 15.11-9.12.2018. Voit jättää ehdotuksen suoraan OmaStadi-palveluun tai osallistua stadiluotsien järjestämiin alueellisiin OmaStadi-työpajoihin. Työpajoissa kuulet lisää osallistuvasta budjetoinnista ja pääset miettimään porukalla, mitä osallistuvan budjetoinnin rahalla voisi sinun alueellasi tehdä.

Lisätietoa: https://omastadi.hel.fi

Siltamäessä, Suutarilassa ja Töyrynummella on paljon tapahtumia, joita eri tahot järjestävät. Monet tapahtumista toteutetaan yhteistyössä useamman tahon kanssa.

Seuraavia yhteisiä tilaisuuksia ovat mm.

  • Tonttupolku lauantaina 24.11. klo 15-18 Leikkipuisto Linnunradan tiloissa, jossa myös Siltamäki-Suutarila-Seura on yhteistyötahona
  • Kyläjuhla - jonka aika ja paikka ovat vielä avoinna
  • Talvirieha sunnuntaina 10.2. klo 10-13 Siltamäen liikuntapuistossa

Tervetuloa alueemme yhteisiin tilaisuuksiin!

Kotikaupunkipolut ovat kartalle koottuja kävelyreittejä, jotka esittelevät kaupunginosien historiaa ja nykyisyyttä, luontoa ja kulttuuria, julkista taidetta, arkkitehtuuria sekä merkittäviä henkilöhahmoja. Pyrkimyksenä on kuvata urbaania elinympäristöä monipuolisesti ja mielenkiintoisesti suoraan paikan päällä.

Siltamäen kotikaupunkipolun on tuottanut Siltamäki-Suutarila-Seura ry. Kuvan alta löytyy linkit, joissa on kartta pdf-tiedostona sekä karttaan merkityistä kohteista lisätietoa. Lue ja takuulla yllätyt!

Siltamäki kotikaupunkipolku 2018

Kartta ja kohteet (pdf)

Kohteet (pdf)

 

Kotikulmilla -kerho on kaikille avointa toimintaa ja se kokoontuu syksyllä 2018 Jousimiehentie 9 C:n kerhohuoneella Siltamäessä joka toinen perjantai klo 13 alkaen seuraavasti:

  • 23.11.
  • 7.12. ja
  • 21.12.

Joka kerralla voi kahvitella ja viettää aikaa muiden kanssa.
Muu ohjelma suunnitellaan yhdessä.

Lämpimästi tervetuloa alueen asukkaat!

Lisätietoja: Jukka Murto, puh. 040 552 7100
jukka.murto@ikainstituutti.fi

Alakategoriat

Kaikki julkaistut uutiset näkyvät täällä aikajärjestyksessä. Selaa vanhoja uutisia siirtymällä seuraavalle sivulle. Ehdota uutista julkaistavaksi!

Kaikki julkaistut tapahtumailmoitukset näkyvät täällä aikajärjestyksessä. Selaa vanhoja tapahtumia siirtymällä seuraavalle sivulle. Ilmoita tapahtumasta!