Kaupunginosa

Siltamäen korttelitupa on avoinna maanantaisin ja torstaisin klo 11.30-14.30 paikkana on seurakuntakoti Siltamäen ostarilla osoitteessa Jousimiehentie 5.

Korttelituvassa tapahtuu lokakuussa: 

  • To 10.10. klo 12.30 musiikkia suomalaiskansallisessa hengessä, kanttori, kanteleensoittaja Kaisu Rauhamaa.
  • To 17.10. klo 12.30 syksyn tunnelmia, Kimmo Kokora ja Aarne Auveri, yhteislaulua.
  • To 24.10. klo 13.00 projektipastori Sami Kivelä, YK-päivänä, kokemuksia kehitysyhteistyöstä ja matkoista Nepaliin ja Intiaan.
  • To 31.10 Onnenpöytä.

Kimmo Kokora

Tervetuloa mukaan vanhat tutut ja uudet ihmiset!

Valokeilassa Koillinen -taidehankkeeseen liittyen Helsingin kaupunginteatterin taiteilijat toteuttavat työpajan Siltamäen Korttelituvassa torstaina 26.9. klo 12.00 -13.30.

Mukana on kolme teatterialan ohjaajaa, jotka vetävät matalan kynnyksen harjoitteita, joihin kaikkien tuolloin paikalla olevien/ halukkaiden on helppo osallistua, sanoo Laura Ikonen Helsingin kaupunginteatterista.

Työpajan teemana on koti, ja tavoitteena kuulla alueen asukkailta tarinoita, muistoja ja kokemuksia kotiin liittyen. Ryhmä tekee kertaluontoisia työpajoja Siltamäen, Suutarilan ja Tapulikaupungin alueella eri-ikäisille.

Työpajoissa syntyneestä materiaalista vetäjät koostavat pienimuotoisen esityksen yhdessä hankkeen teatteriryhmän kanssa. Esitys saa ensi-iltansa marraskuun lopussa, ja siitä lisätietoa ennen H-hetkeä.

tintti.pg

 

Siltamäen Helsinki-päivän päätapahtumassa 12.6. kävi 132 vierasta ja mukana päivän tapahtumissa olivat myös ostarin liikkeet tarjouksillaan.

Tapahtuman koordinoineet Siltamäen Martat, seurakuntakoti ja Korttelitupa kiittävät kaikkia!

Helsinki päivän kuva 2019

Kotikaupunkipolut ovat kartalle koottuja kävelyreittejä, jotka esittelevät kaupunginosien historiaa ja nykyisyyttä, luontoa ja kulttuuria, julkista taidetta, arkkitehtuuria sekä merkittäviä henkilöhahmoja. Pyrkimyksenä on kuvata urbaania elinympäristöä monipuolisesti ja mielenkiintoisesti suoraan paikan päällä.

Siltamäen kotikaupunkipolun on tuottanut Siltamäki-Suutarila-Seura ry. Kuvan alta löytyy linkit, joissa on kartta pdf-tiedostona sekä karttaan merkityistä kohteista lisätietoa. Lue ja takuulla yllätyt!

Siltamäki kotikaupunkipolku 2018

Kartta ja kohteet (pdf)

Kohteet (pdf)

 

Alueemme asukkaat ovat vuodesta 2010 lähtien valinneet vuoden SiSuKkaaksi henkilön, joka on toiminut sekä kotialueemme että sen asukkaiden hyväksi osoittaen hyvää asennetta ja palvelualttiutta.

Tänä vuonna korostuivat erityisesti alueemme vähempiosaisten hyväksi tehty työ ja aina valoisa ja positiivinen palveluasenne.

Vuoden 2017 SisuKas Merja Saviniemi 

Lämpimät onnittelut vuoden 2017 SiSuKas Merja Saviniemi & kiitokset kaikille äänestäneille!

Alakategoriat

Kaikki julkaistut uutiset näkyvät täällä aikajärjestyksessä. Selaa vanhoja uutisia siirtymällä seuraavalle sivulle. Ehdota uutista julkaistavaksi!

Kaikki julkaistut tapahtumailmoitukset näkyvät täällä aikajärjestyksessä. Selaa vanhoja tapahtumia siirtymällä seuraavalle sivulle. Ilmoita tapahtumasta!