Kaupunginosa

Lauantaina 14.9. vietetään perinteistä Siltamäen, Suutarilan ja Töyrynummen kaupunginosatapahtumaa eli SiSu-päivää. Lisätietoa päivän ohjelmasta ja tarjonnasta sekä lähiviikkoina näillä sivuilla.

Ideoita päivän sisällöksi voit lähettää viestinä Timo Tossavaiselle. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut osallistumaan päivän toteuttamiseen jollain tavalla: timo.tossavainen@kiinteistoliitto.fi tai 050 320 9464.

SiSu päivä 2019

Siltamäen korttelitupa on avoinna maanantaisin ja torstaisin klo 11.30-14.30 paikkana on seurakuntakoti Siltamäen ostarilla osoitteessa Jousimiehentie 5

Korttelituvan syyskausi käynnistyy maanantaina 12.8. alkaen. 

Torstaina 15.8. vieraana on Malmin seurakunnan pastori Martta Paijola klo 11.30. Tervetuloa mukaan vanhat ja uudet ystävät!

kahvikuva 960 720

Siltamäen Helsinki-päivän päätapahtumassa 12.6. kävi 132 vierasta ja mukana päivän tapahtumissa olivat myös ostarin liikkeet tarjouksillaan.

Tapahtuman koordinoineet Siltamäen Martat, seurakuntakoti ja Korttelitupa kiittävät kaikkia!

Helsinki päivän kuva 2019

Siltamäen korttelitupa on avoinna maanantaisin ja torstaisin klo 11.30-14.30ja paikka on seurakuntakoti Siltamäen ostarilla osoitteessa Jousimiehentie 5

Tuvan kesätauko alkaa torstain 13.6. jälkeen. Toiminta jatkuu taas maanantaina 12.8. kesälomakauden jälkeen.

Seurakuntakodin kesätapahtumista on tietoa mm. ilmoitustaululla.

 

Kotikaupunkipolut ovat kartalle koottuja kävelyreittejä, jotka esittelevät kaupunginosien historiaa ja nykyisyyttä, luontoa ja kulttuuria, julkista taidetta, arkkitehtuuria sekä merkittäviä henkilöhahmoja. Pyrkimyksenä on kuvata urbaania elinympäristöä monipuolisesti ja mielenkiintoisesti suoraan paikan päällä.

Siltamäen kotikaupunkipolun on tuottanut Siltamäki-Suutarila-Seura ry. Kuvan alta löytyy linkit, joissa on kartta pdf-tiedostona sekä karttaan merkityistä kohteista lisätietoa. Lue ja takuulla yllätyt!

Siltamäki kotikaupunkipolku 2018

Kartta ja kohteet (pdf)

Kohteet (pdf)

 

Alakategoriat

Kaikki julkaistut uutiset näkyvät täällä aikajärjestyksessä. Selaa vanhoja uutisia siirtymällä seuraavalle sivulle. Ehdota uutista julkaistavaksi!

Kaikki julkaistut tapahtumailmoitukset näkyvät täällä aikajärjestyksessä. Selaa vanhoja tapahtumia siirtymällä seuraavalle sivulle. Ilmoita tapahtumasta!