Miten sinä käyttäisit 4,4 miljoonaa euroa Helsingin ja vaikkapa oman kaupunginosamme kehittämiseksi? Koillis-Helsingin alueen osuus tästä on 559 680 euroa, jonka käyttämiseksi kaupunkilaisista pyydetään ehdotuksia. Kerro ideasi 9.12. mennessä omastadi.hel.fi -verkkopalvelussa.

OmaStadi Helsingin kaupunki

Helsinki avaa vuosittain 4,4 miljoonaa euroa omaa budjettiaan ja kaupunkilaiset saavat ehdottaa ja päättää siitä, miten se käytetään. Kaupunki on jaettu seitsemään suurpiiriin ja kullekin alueelle on jaettu rahasumma asukasmäärän mukaan.

Koillis-Helsingin OmaStadiin kuuluvat Latokartano, Pukinmäki, Malmi, Suutarila, Puistola, Jakomäki, Alppikylä ja Suurmetsä. Voit tehdä ehdotuksia siitä, miten tälle alueelle annetut 559 680 euroa pitäisi käyttää.

Ehdotusten jättöaika verkkopalvelussa on 15.11-9.12.2018. Voit jättää ehdotuksen suoraan OmaStadi-palveluun tai osallistua stadiluotsien järjestämiin alueellisiin OmaStadi-työpajoihin. Työpajoissa kuulet lisää osallistuvasta budjetoinnista ja pääset miettimään porukalla, mitä osallistuvan budjetoinnin rahalla voisi sinun alueellasi tehdä.

Lisätietoa: https://omastadi.hel.fi