Siltamäki-Suutarila Seura ry

Osoitteemme:  www.siltamakisuutarila.fi

SILTAMÄKI-SUUTARILA-SEURA ry

Vuodesta 1970 toiminut kaupunginosayhdistys tekee laajaa yhteistyötä kotialueensa  toimijoiden kanssa. Tämä on luontevaa, koska perheitä on jo monessa  sukupolvessa, ja yhdessä tekemiselle on perinteitä.

Siltamäki-Suutarila-Töyrynummi on monen polven asuinaluetta. Toivommekin eri-ikäisiä ihmisiä vaikuttamaan kotialueemme parhaaksi.

Alueemme suunnittelun lähtökohtakin on aikoinaan ollut yhteisöllisyys. Alueen vetovoimaa lisää myös ympäristö puustoineen, ulkoilu- ja virkistysalueineen, joista Siltamäen rantapuisto edustaa aikakautensa merkittävintä maisemapuistoa.

Seuran toiminta on puoluepoliittisesti sitoutumatonta, ja kaupungin hankkeissa se on alueensa lausunnonantaja. Alueen tulevaa kehitystä mietittäessä korostuu haasteiden tarkastelu yhdessä, jolloin lääkkeetkin niihin löydetään samalla tavalla.

Seura on osaltaan ollut vaikuttamassa palveluiden turvaamiseen, ja haluaa olla kokoava voima. Tavoitteena on turvallisuus, viihtyisyys ja palveluiden säilyttäminen.

Näkyvimmät toimintamme tällä hetkellä  ovat ikäihmisten Korttelitupa,  syksyinen SiSu-päivä alueen yhteistyönä ja Kevätkirppis.

Toiminta-alueemme rajat: Pohjoisessa Kehä 3 ja Taivaankansi asuinalue, lännessä Keravanjoki, etelässä Tapaninkyläntie ja idässä Rintamasotilaantie-Henrik Forsiuksentie-Jupiterintie. Alla linkki alueen karttakuvaan: 

sisu_aluekuva.odt

Jäsenmaksu 10 euroa/vuosi. Seuran tilinumero on:

Nordea FI52 1025 3000 2552 68, viite 1012.

Lähetä seuran sähköpostiin jäsenmaksun maksamisen jälkeen yhteystietosi (nimi ja osoite) osoitteella: sisuseura@gmail.com.

Katso seuran säännöt (pdf)!

Viihtyisä ja toimiva asuinalue on meille kaikille tärkeä! Tervetuloa mukaan toimintaan!