Kaupunginosa

Siltamäen Helsinki-päivän päätapahtumassa 12.6. kävi 132 vierasta ja mukana päivän tapahtumissa olivat myös ostarin liikkeet tarjouksillaan.

Tapahtuman koordinoineet Siltamäen Martat, seurakuntakoti ja Korttelitupa kiittävät kaikkia!

Helsinki päivän kuva 2019

Siltamäen korttelitupa on avoinna maanantaisin ja torstaisin klo 11.30-14.30ja paikka on seurakuntakoti Siltamäen ostarilla osoitteessa Jousimiehentie 5

Tuvan kesätauko alkaa torstain 13.6. jälkeen. Toiminta jatkuu taas maanantaina 12.8. kesälomakauden jälkeen.

Seurakuntakodin kesätapahtumista on tietoa mm. ilmoitustaululla.

 

Kotikaupunkipolut ovat kartalle koottuja kävelyreittejä, jotka esittelevät kaupunginosien historiaa ja nykyisyyttä, luontoa ja kulttuuria, julkista taidetta, arkkitehtuuria sekä merkittäviä henkilöhahmoja. Pyrkimyksenä on kuvata urbaania elinympäristöä monipuolisesti ja mielenkiintoisesti suoraan paikan päällä.

Siltamäen kotikaupunkipolun on tuottanut Siltamäki-Suutarila-Seura ry. Kuvan alta löytyy linkit, joissa on kartta pdf-tiedostona sekä karttaan merkityistä kohteista lisätietoa. Lue ja takuulla yllätyt!

Siltamäki kotikaupunkipolku 2018

Kartta ja kohteet (pdf)

Kohteet (pdf)

 

Helsinkipäivää vietetään Siltamäessä 12.6. klo 12-15 - tule ja osallistu!

Martat tarjoilevat kahvia, teetä, mehua ja pullaa seurakuntakodilla.

Kello 12-12.30 Taru Hämäläinen laulattaa lapsia. 12.30-13.15 Onni Pellen kasvomaalausta lapsille. Sen jälkeen 13.45 Siltamäen ”rakentajien” muistelua omakotitalojen ja alueen rakentamisesta. Esittelyssä on Kotikaupunkipolku ja Ikäinstituutin Kotikulmilla-hanke.

cropped etusivu

Musiikkiesityksiä tarjoavat Kimmo Kokora (haitari) sekä Väinämöiset, jossa soittajina Kari Syrjälä viulu, Olli Kanervo Cajon-rummut ja laulusolistina Aarne Auveri.

Ostarin liikkeissä päivän tarjouksia.

Päivän järjestäjät Siltamäen Martat, seurakuntakoti ja Korttelitupa.

Alueemme asukkaat ovat vuodesta 2010 lähtien valinneet vuoden SiSuKkaaksi henkilön, joka on toiminut sekä kotialueemme että sen asukkaiden hyväksi osoittaen hyvää asennetta ja palvelualttiutta.

Tänä vuonna korostuivat erityisesti alueemme vähempiosaisten hyväksi tehty työ ja aina valoisa ja positiivinen palveluasenne.

Vuoden 2017 SisuKas Merja Saviniemi 

Lämpimät onnittelut vuoden 2017 SiSuKas Merja Saviniemi & kiitokset kaikille äänestäneille!

Alakategoriat

Kaikki julkaistut uutiset näkyvät täällä aikajärjestyksessä. Selaa vanhoja uutisia siirtymällä seuraavalle sivulle. Ehdota uutista julkaistavaksi!

Kaikki julkaistut tapahtumailmoitukset näkyvät täällä aikajärjestyksessä. Selaa vanhoja tapahtumia siirtymällä seuraavalle sivulle. Ilmoita tapahtumasta!