Hei!

Taiteilijaduo Harrie Liveart on mukana taiteilija James Prevetin järjestämässä taidejuhlien sarjassa nimeltään Patsastellaan - Parties for Public Sculptures, jotka järjestetään yhteistyössä Helsingin Taidemuseo HAMin kanssa. Tutustu lisää:
https://www.facebook.com/parties4publicsculpture/

Harrie Liveart on valinnut Siltamäen rantapuistossa sijaitsevan julkisen veistoksen nimeltä Monumentti Tavallisille juhlamme paikaksi. Kiinnostuimme teoksen ajatuksesta olla vastakohta esimerkiksi sankaripatsaille ja tuoda kunnia sen sijaan kaikille meille tavallisille. Mietimme tavallisuutta ja sen monimuotoisuutta: se mikä on sinulle jokapäiväistä, voi olla toiselle hyvin epätavallista.

Lisätietoa: https://www.facebook.com/events/125825587962019/?acontext=%7B%22action_history%22%3A%22[%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22page%5C%22%2C%5C%22mechanism%5C%22%3A%5C%22page_upcoming_events_card%5C%22%2C%5C%22extra_data%5C%22%3A[]%7D]%22%2C%22has_source%22%3Atrue%7D

Haluaisimme tuoda yhteen ihmisiä joiden tavalliseen päivään, kuten sunnuntaihin, kuuluu myös erilaista harrastustoimintaa.Olisi hienoa, jos teidän harrastusryhmänne tai joku ryhmästänne olisi kiinnostunut tulemaan tapahtumaan harrastamaan sitä mitä muutenkin harrastatte sunnuntaipäivänä. Voitte halutessanne myös kutsua muita tapahtumassa kävijöitä mukaan toimintaanne sinä päivänä. Jos kiinnostuitte tällaisesta mahdollisuudesta niin olettehan ystävällisesti yhteydessä meihin sähköpostitse niin voimme katsoa yhdessä aikatauluja läpi, jotta ei tulisi liikaa päällekkäisyyksiä.

Tavallinen Sunnuntaipäivä-juhlassa tarjoamme mahdollisuuden myös kertoa tarinoita “olohuoneessa” omasta tavallisuudesta, normaalista päivästä tai vain jostain itselle tavanomaisesta asiasta. Kiinnostaisiko sinua tällainen rento tarinankerronta? Ilmottautuneiden tarinankertojien rohkaisemana, ehkä muutkin kävijät puistossa innostuvat jakamaan oman tarinansa.

Otathan meihin ystävällisesti yhteyttä sähköpostitse jos tällainen mahdollisuus kiinnostaa!

Juhlamme Tavallinen Sunnuntaipäivä on voittoa tavoittelematon ja kaikelle yleisölle vapaa. Vietämme juhlaa sunnuntaina 27.8.2017. Me tuomme paikalle kuivakäymälän, peseytymis mahdollisuuden (toivon mukaan myös saunan) sekä mahdollisuuden grillata omat eväät.

Lisätiedot ja ilmottautumiset sähköpostilla ms.liveart@gmail.com

Puistoon voi myös vain tulla viettämään mukavaa yhteistä sunnuntaipäivää!

Patsastellaan on James Prevettin ideoima tapahtumasarja, joka kutsuu juhlistamaan julkisia veistoksia eri puolilla Helsinkiä.Taiteilija tai kollektiivi valitsee mieleisensä veistoksen, määrittelee juhlan luonteen ja kutsuu vieraat. Juhlien tarkoituksena on herättää julkiset veistokset eloon ja lisätä niiden tunnettavuutta. Mitä tarkoittaa julkinen? Kenelle julkinen tila kuuluu? Mikä on muistamisen tai juhlimisen arvoista ja miksi?

Ystävällisin terveisin,

Harrie Liveart