Siltamäen, Suutarilan ja Töyrynummen vuotta 2014 voidaan pitää varsin vilkkaana ja toimeliaana. Paljon oli vuodessa onnistumisia ja hienoja tapahtumia, kuten syksyn SiSu-päivä, Kyläjuhla sekä Tonttupolku. Näistä on hyvä jatkaa uuteen vuoteen 2015.

Alueemme kaupallinen sydän - Siltamäen ostoskeskus - puhutti kovasti ja tulee olemaan esillä myös tulevana vuotena. Kehittämistarve on ilmeinen ja muutosta tarvitaan, muutoin edessä on ostarin kurjistumiskierre. Yhteistyöllä voidaan onnistua tässäkin asiassa, kuten edessä olevissa Siltamäen kerrostalojen korjaushankkeissa.

Bussilinjojen muutosten valmistelu käynnistyi vuonna 2014. Muutosten taustalla ovat tulossa oleva lentokenttärata ja jokerilinja sekä niiden syöttöliikenne. Liikenneasiat ovat laajemmin esillä heti alkuvuodesta 2015, jolloin niistä kuullaan asukkaita.

Mennyt vuosi oli myös kamppailua alueemme koulujen puolustamiseksi ja myös päivähoidon osalta oli haasteita, kuten terveydenhoidon palvelujen tiimoilta. Helsingin uuden yleiskaavan valmistelu täytti vuotta lisäksi omalta osaltaan. Kamppailua asukkaiden yhteisen edun ajamiseksi jatketaan vuonna 2015!

Oikein hyvää vuotta 2015 kaikille alueemme asukkaille ja toimijoille!

Siltamäki 2014 joulukuu

Talvisin vuodenvaihteen terveisin,

Timo Tossavainen
puheenjohtaja
Siltamäki-Suutarila-Seura ry